Kontaktformular
Kontakt KONCEPTHAL og få svar på dine spørgsmål, et godt tilbud eller hjælp til dit næste projekt . Brug formularen, ring på (+45) 3095 8076 eller send os en mail.
500 tegn venstre
Har du problemer med at sende denne formular, bedes du ringe til os på 3095 8076. Vi forsøger at besvare alle henvendelser inden for 2-5 arbejdsdage. Tilbud udføres normalt inden for 1 til 2 arbejdsuger. Henvendelser uden kontaktoplysninger besvares ikke.

Individuelt til landbrug og industri

Vores KOMFORTHAL® henvender sig til lidt mere krævende projekter indenfor bl.a. landbrug og industri.  Det kan være nybyggeri af en staldbygning, maskinhal, ridehal eller fabrikshal. Her tilbyder vi en skræddersyet løsning med udgangspunkt i vores modulløsninger.

Med en spændvidde op til 42 m, individuelt definerbare sidehøjder og længder, er der er få begrænsninger. Med en stor spærafstand er der plads til selv store porte. Vælg mellem et stort udvalg af vinduer, døre, porte, lysbånd osv. Vi kan også forberede hallen til kranbaner eller solceller på taget.

Isoleret hal i èn arbejdsgang med sandwichpaneler
Vi kan også tilbyde en løsning med isolerede sandwichpaneler, som giver en isoleret hal/bygning til en yderst konkurrencedygtig pris. 

Ring til os og tal med en af vore kompetente medarbejdere eller brug vores kontaktformular.

KONCEPTHAL

Construxa Group
Odinsvej 9D
DK-7200 Grindsted

T +45 3095 8076
info(ad)koncepthal.dk
www.construxa.com

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top