Vi tager gerne ansvaret for dit byggeri

Vi er ikke kun din partner på papiret. Vi er også din garanti for kvalitet i alle materialer og for god service og rådgivning – i hele byggeprocessen. Uanset om du vælger selv at stå for byggeri eller vælger en totalentreprise. Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner, der kan håndtere hele byggeprocessen. Vi sammenarbejder med de bedste leverandører, både lokalt og internationalt.
 
Ansvaret for dit byggeri lægges altid i hænderne på vores egne byggeledere, håndværkere og udvalgte underentreprenører. Vi følger en byggeproces, som er testet og optimeret gennem årene. 
 
Eksempel på byggeforløb
Her kan du se et eksempel på, hvordan et byggeforløb kan forløbe under vores kyndige vejledning:
 1. Første byggemøde
  På første byggemøde fortæller kunden om sine ønsker og krav til en af vore salgskonsulenter. Konsulenten bruger sine kompetencer og erfaring til at vejlede og rådgive kunden – og gøre ønskerne håndgribelige.
 2. Arkitektskitser
  Konsulenten tager sin viden med til en af vores in-house arkitekter, der udarbejder de første skitser. Arkitekten tager hensyn til de individuelle ønsker og behov.
 3. Tilbud og kontrakt
  Kunden modtager et tilbud med en fast pris. Det sikrer mod overraskelser og efterregninger. Efter eventuelle tilretninger udarbejder vi et endeligt tilbud med tilhørende arkitektskitser. Kunden accepterer tilbuddet og der udarbejdes en entreprisekontrakt, som man sammen gennemgår, tilretter og underskriver.
 4. Byggetilladelse
  Vi står typisk for arbejdet med at indhente byggetilladelse. Det er en proces, der godt kan trække ud – derfor bruger vi altid ventetiden fornuftigt på materialevalg, valg af individuelle løsninger og færdige tegninger. Læs mere om hvordan du opnår en byggetilladelse
 5. Valg af materialer
  Her kan kunden yderligere sætte sit præg sit byggeri med valg af materialer, ekstra udstyr, farver med mere. Vores salgskonsulent er hele tiden klar til at rådgive ud fra sin viden og sine erfaringer. Læs mere om materialevalg.
 6. Færdige byggetegninger
  Vores arkitekt tegner nu de færdige bygningstegninger, der bruges til projektering af byggesagen – samt til bestilling af materialer og til selve byggeriet.
 7. Tidsplan
  I forbindelse med byggeriets opstart udarbejdes en tidsplan for byggeriet og en dato for, hvornår byggeriet står klar til brug. Vores byggeleder tager ansvar for at koordineringen af byggestarten, og der aftales praktiske forhold som sokkelhøjde, terræn, bortkørsel af jord med mere.
 8. Byggerier opføres
  Byggeriet starter under ledelse af vores byggeleder. Materialerne leveres løbende til byggepladsen i takt med byggeriet, og først når bygningen er lukket leveres de indvendige materialer. Det sikrer mod fugtskader.
 9. Byggeledelse og byggemøder
  Salgskonsulenten er kundens faste kontaktperson, som er med fra start til slut under hele byggeprocessen. Vores byggeleder står for koordinationen af byggeriet. Han har ansvaret på pladsen og står for tilsyn og kvalitetskontrol. Der afholdes byggemøder efter behov. Hvis det er et ønske, er kunden meget velkommen til at få en byggerådgiver til at tilse byggeriet.
 10. Aflevering af byggeriet
  Byggeriet afleveres på aftalt dato, klar til indflytning. Eventuelle fejl og mangler udbedres hurtigt, så eventuelle gener minimeres.

Projekter og inspiration

Autoværksted
Autoværksted
Isoleret værksted med sandwichpaneler
Stålhal
Stålhal
Ekstra plads til ZOO
Pladsmangel
Pladsmangel
Roklub fik tilføjet 1. sal med udvendige spær
Padelhal
Padelhal
Nøgle færdig hal til padel tennis
Stålhus
Stålhus
Flot stålhus med unik arkitektur
Samlingssal
Samlingssal
Samlingssal til 1.000 mennesker
Erhverv i 2 plan
Erhverv i 2 plan
Kontor og lager i 2 etager
Ridehaller
Ridehaller
Færdig ridehal med masser af naturligt lys
Kontorbyggeri
Kontorbyggeri
Stål og glas danner rammen om en god arbejdsplads
Domicil
Domicil
Administration med 7.000 m² højlager
JUL 2020
JUL 2020
Glædelig jul og godt nyt
Moderne facade
Moderne facade
Skab et naturligt udtryk med træ på facaden
Landbrug
Landbrug
Landbrugshal til løsdrift
Tagkassetter
Tagkassetter
Hurtigt byggeri med færdige tagkasser inkl. troldtekt loft
Modulbyggeri
Modulbyggeri
Udvid efter behov med kontormoduler
Nyt domcil
Nyt domcil
Moderne domicil med hal
Udlejning
Udlejning
Erhvervsejendomme til udlejning
Udvidelse
Udvidelse
Isoleret hal med kontorer
Byggesæt
Byggesæt
Køb din hal som komplet byggesæt
Grønt byggeri !
Grønt byggeri !
Kunde valgte grønne spær
BOXFORM
BOXFORM
Farver skaber arkitektur

KONCEPTHAL

Construxa Nordica
Odinsvej 9D
DK-7200 Grindsted

+45 30958076
.
www.construxa.com

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top