Få det byggeri du drømmer om

Vores erfaringer fra halbyggeri gennem flere årtier er du velkommen til at bruge, men vi er også åbne overfor, at langt de fleste af vores kunder ønsker at sætte deres eget præg på deres nye byggeri. Når du vælger os som leverandør til til jeres nye byggeri, får du også mulighed for at vælge de materialer du synes bedst om.

Vælg de rigtige materialer
Der er 2 krav der skal være opfyldt når man vælger materialer til sit byggeri. Udseende og kvalitet er afgørende. Udseende fordi det skal være pænt og tidssvarende og kvalitet fordi det skal holde i mange år.

Derfor gør vi også meget ud af at rådgive om, hvilke materialer du skal vælge, naturligvis med hensyntagen til hvad du selv ønsker. Nedenfor kan du se eksempler på materialer, som man selv skal vælge og har indflydelse på, så du får et byggeri et personligt præg:

  • Tag- og vægbeklædning
  • Tagrender og udformning af udhæng
  • Døre, vinduer og porte
  • Lysplader og ovenlys
  • Fundamenter og gulve
  • Evt. inventar, sanitet og hårde hvidevarer
     

Høje krav til leverandører af materialer
Uanset hvilke materialer du vælger, kan du være sikker på, at vi altid vil anbefale dig kvalitetsmaterialer, som er problemfrie, gennemprøvede og energivenlige. Vi anvender kun kvalitetsmaterialer fra anerkendte producenter og sammen med dygtige vore håndværkere giver det netop det rigtige resultatet, som du kan være tilfredse med.

Energirigtigt byggeri
Udgifter til el, vand og varme kan være store poster i et budget i dag. Derfor vil vi altid tilstræbe optimale løsninger, så udgifterne bliver så lave for jer som mulige. 

Salgskontor

Koncepthal A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted

+45 30958076
.

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top