Træn året rundt i din egen ridehal

På grund af vort barske klima og de skiftende årstider er udendørs ridetræning og rideundervisning ofte ikke muligt. Opførelsen af en ridehal er derfor et stort ønske for de fleste rideskoler og hesteejere.
 
Ridehaller med internationale mål
Din nye rideridehal bliver designet af vores eksperter til netop dine behov. Vi leverer ridehaller med internationale mål, isoleret eller uisoleret mål. Andre mål er naturligvis også muligt, ligesom mange får bygget en stald på siden og ridestue. I det udvendige design er det muligt at arbejde med mange forskellige materialer, lige fra stål, træ, beton eller mursten.
 
Lys skaber trivsel
En af de forhold vi ligger meget vægt på, er at der er gode lysforhold i vores ridehaller. Både heste og rytter trives bedre, når lysforholdene er optimale i ridehallen. Alt efter beliggenhed og placering, kan man arbejde med ovenlys/lysplader i taget og vinduer i sider/gavle.
 
Byggesæt eller nøglefærdigt
Uanset hvad dit udgangspunkt er, er vi altid fleksible i forhold til hvordan vi når bedst i mål med dine ønsker og budget. Vi kan både levere en komplet nøglefærdig ridehal med bund, lys m.m. eller du kan vælge at købe din ridehal som byggesæt, eller en som medbyg - valget er dit.

God planlægning er vigtig
Vi er kun helt tilfredse, når vi efter intensive drøftelser med kunden, føler at kunden også er tilfreds. Med egne arkitekter og ingeniører har vi fokus på alle detaljer i projektet. En god og grundig planlægning er vigtig, for at opnå en løsning hvor både heste og ryttere føler sig hjemme.

Ring til os og tal med en af vore kompetente medarbejdere eller brug vores kontaktformular.

Salgskontor

Koncepthal A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted

+45 30958076
.

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top