Komplet stålhal til en fair pris

Vores BASISHAL® er den hurtigste og billigste løsning på alle pladsproblemer. Vi har sammensat en komplet pakkeløsning med alt hvad du skal bruge. Hallen bygger på et velafprøvet system, hvor du kan vælge mellem mange forskellige standardstørrelser og materialer. Hallen sælges både som byggesæt eller med montage. Vi opfører gerne hallen i totalentreprise, så du ikke skal bekymre dig om noget.
 
Hurtig montering
Alle komponenter leveres klar til montering og trapezplader i længder, der passer til bygningen. Det gør monteringen nem og hurtig. Du får så få samlinger som muligt og slipper for en masse tilpasninger. Med vores montagemappe i hånden, er du altid sikker på en hurtig montage, hvis du selv vil samle hallen. Du kan altid kontakte vores supervisor under hele forløbet.

Stærk konstruktion
Hallen er konstrueret i henhold til EN fælles europæiske normer. Alt efter sne- og vindlast, samt placering på grunden, kan der forekomme ændringer. Vi går aldrig på kompromis med beregninger og materialekvaliteten. Alle komponenter bliver produceret under streng kvalitetskontrol og med op til 40 års garanti.

Få tilsendt prisliste
Ring til os og tal med en af vore kompetente medarbejdere eller brug vores kontaktformular.

Salgskontor

Koncepthal A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted

+45 30958076
.

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top