Ingeniør- og byggefirma

KONCEPTHAL A/S er vores specialafdeling for halbyggeri og ejes 100% af Construxa Holding. Vi er et velrenommeret ingeniør- og byggefirma, som siden 1996 har udført kvalitetsarbejde for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi udfører alle former for byggeopgaver og entrepriser. Alt fra det enkle til det avancerede står vi klar til løse i samarbejde med andre dygtige håndværkere og leverandører, som vi fast arbejder sammen med. 
 
Vi forhandler ligeledes en række byggevarer fra en række internationale virksomheder, som alle er markedsleder indenfor deres felt. Vi arbejder både lokalt og internationalt.
 
Familie virksomhed
Firmaet blev grundlagt af familien Holm Pedersen, som fortsat ejer og driver firmaet.  En flad organisation og fokus på omkostninger, sikre byggeri til en fair pris, hvor kunden altid er i centrum. Vi har bl.a. sparet alle mellemlederne væk, da vores dygtige medarbejdere selv kan tænke og træffe beslutninger. Hver kunde får sin egen projektleder fra første dag, og denne kører projektet helt til ende.
 
Fokus på kvalitet
Uanset om det er udskiftning af et enkelt vindue, opførsel af et nyt domicil eller staldbygning, så leverer vi altid samme høje faglige kvalitet, som gennem alle årene har været et kendetegn for firmaet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller vores beregninger, da det altid har været en bedre forretning for alle parter at levere et ordentligt produkt fra starten.

Samtlige kunder har krav på høj service og kvalitetsarbejde, og det er præcis, hvad vi tilbyder..

Adm. dir. Michael Riber

Salgskontor

Koncepthal A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted

+45 30958076
.

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top