Vores persondatapolitik for indsamling af oplysninger til brug for opfyldelse af aftaler med vores kunder:

Construxa Nordica (KONCEPTHAL.DK) behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondata- og privatlivsbeskyttelsespolitik (herefter ”Persondatapolitik”). I det følgende informerer vi dig om dine rettigheder som registreret kunde hos os, samt om hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger.

Personoplysninger
1.1 Vi behandler kun personoplysninger om dig, som du giver os for at kunne opfylde vores aftale med dig. De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:

- Kontaktoplysninger; firmanavn, fornavn og efternavn, adresse, e-mailadresse, og telefonnummer, CVR-nr og kundenummer.
- Din tilbuds- og ordrehistorik

Anvendelse af dine personoplysninger
2.1 Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er at leverer en god service (herefter ”Formålet”).
2.2 Vi behandler kun personoplysninger om dig, der er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af Formålet.

Opbevaring af dine personoplysninger
3.1 Dine personoplysninger opbevares hos - en af os – valgt ekstern virksomhed Softwork ApS www.I123.dk (herefter ”Databehandleren”) med hvilken der er indgået en aftale.
3.2 Oplysningerne lagres på servere inden for EU, og dine personlige oplysninger vil derfor altid være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen.
3.3 Vi er, over for dig, ansvarlige for opbevaringen af dine personlige oplysninger hos Databehandleren.
3.4 Vi påser løbende, at vi og Databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personlige oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, går tabt eller forringes. Endvidere sikrer vi, at de ikke kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med de til enhver tid gældende regler om behandling af personoplysninger.

Deling
4.1 Vi kan dele dine personlige oplysninger med andre leverandører og samarbejdspartnere, når det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores aftale med dig.
4.2 Herudover kan vi dele dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personlige oplysninger med offentlige- og retslige myndigheder, herunder hvis vi skal indberette oplysninger til det offentlige.

Sletning af dine personlige oplysninger
5.1 Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt til opfyldelse af formålet eller til opfyldelse af lovkrav.
5.2 Vi sletter dine oplysninger, når vi ikke længere har behov for dem, men senest når forældelsesfristen for vores ansvar for det udførte arbejde udløber, hvilket p.t. er 10 år.

Dine rettigheder
6.2 Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
6.1.1 Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt os på vores e-mail eller hovedtelefonnummer.
6.1.2 Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

Dataansvarlig
7.1 Dine personoplysninger indsamles og behandles af:

Construxa Nordica (KONCEPTHAL.DK)
Tlf 30958076
Odinsvej 9D
7200 Grindsted
 

Projekter og inspiration

JUL 2020
JUL 2020
Glædelig jul og godt nyt
Padelhal
Padelhal
Nøgle færdig hal til padel tennis
Pladsmangel
Pladsmangel
Roklub fik tilføjet 1. sal med udvendige spær
Landbrug
Landbrug
Landbrugshal til løsdrift
Stålhal
Stålhal
Ekstra plads til ZOO
Grønt byggeri !
Grønt byggeri !
Kunde valgte grønne spær
Udvidelse
Udvidelse
Isoleret hal med kontorer
Nyt domcil
Nyt domcil
Moderne domicil med hal
Stålhus
Stålhus
Flot stålhus med unik arkitektur
Moderne facade
Moderne facade
Skab et naturligt udtryk med træ på facaden
Ridehaller
Ridehaller
Færdig ridehal med masser af naturligt lys
Kontorbyggeri
Kontorbyggeri
Stål og glas danner rammen om en god arbejdsplads
Samlingssal
Samlingssal
Samlingssal til 1.000 mennesker
Modulbyggeri
Modulbyggeri
Udvid efter behov med kontormoduler
Domicil
Domicil
Administration med 7.000 m² højlager
Tagkassetter
Tagkassetter
Hurtigt byggeri med færdige tagkasser inkl. troldtekt loft
Byggesæt
Byggesæt
Køb din hal som komplet byggesæt
Autoværksted
Autoværksted
Isoleret værksted med sandwichpaneler
BOXFORM
BOXFORM
Farver skaber arkitektur
Erhverv i 2 plan
Erhverv i 2 plan
Kontor og lager i 2 etager
Udlejning
Udlejning
Erhvervsejendomme til udlejning

KONCEPTHAL

Construxa Nordica
Odinsvej 9D
DK-7200 Grindsted

+45 30958076
.
www.construxa.com

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top