Unødvendigt energiforbrug koster på bundlinjen – optimer og få tilskud.

Vi ved jo godt, at du ved det. At unødig brug af energi koster direkte på bundlinjen. Men vi ved også, at det kan være svært at finde de energislugerne og dernæst vurdere, om det kan betale sig at gøre noget ved det.
 
Vi tilbyder din virksomhed energirådgivning, hvor vi kan rådgive om hvor I kan skære mest muligt af jeres energiomkostninger. Det gælder både ved renoveringsprojekter og nybyggeri. Samtidigt er det stadig muligt at få tilskud til energibesparelser.

Får tilskud til energibesparelser
Der er mange områder, hvor man som virksomhed kan forbedre sit energiforbrug, f.eks.:
 
- Ventilation
- Køl/Frys
- Elmotordrift
- Inddampning
- Kedel og nettab
- Opvarmning/kogning
- Pumpning
- Belysning

 
Hvor meget kan du få i energitilskud?
Jo mere I sparer, jo mere i energitilskud. Størrelsen på energitilskuddet afhænger generelt af hvilken type energirenovering, du skal have lavet. Energitilskuddet udregnes efter, hvor stor en energibesparelse renoveringen resulterer i. Jo mere en  virksomhed reducerer sit forbrug af kWh, desto større tilskud modtager de.

Energibesparelsen skal udregnes af en energirådgiver. Når en virksomhed ansøger om energitilskuddet, vil vi sammen med vores samarbejdspartner sikre den nødvendige dokumentation, kortlægge ejendommen og kvalitetssikre energirenoveringens omfang. Det er vigtigt, at du søger om energitilskud, før du sætter gang i energirenoveringen og indkøber materialer. Tilskuddet udbetales nemlig ikke med tilbagevirkende kraft.

Næste skridt
Lad os håndtere beregningen og dokumentationen ved energibesparelsen, så du kan fokusere på at skabe værdi i din virksomhed. Ring til os og tal med en af vore kompetente medarbejdere eller brug vores kontaktformular.

Salgskontor

Koncepthal A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted

+45 30958076
.

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top