Bredt halprogram til industrien

Baseret på vort halkoncept eller en individuel løsning, kan vi tilbyde et bredt program af halløsninger til industrien. Vi dækker bredt fra lager- og produktionshaller, værksteder, udstillingshaller til fabrikshaller med administration og velfærdsrum.
 
Ved hvert byggeprojekt, uanset om nybyggeri, tilbygning, eller ombygning, tager vi udgangspunkt i kundens behov og ønsker. Vi tilstræber altid enkle og smarte løsninger, som er til at betale. Alle kan bygge kompliceret og dyrt.
 
Industribyggeri med maksimal økonomi og kvalitet
Effektive og fleksible industribygninger skal opfylde en lang række krav. Bygningen skal i første omgang passe til din virksomhed og dine behov. Derudover er det vigtigt at bygge fleksibelt, så man senere kan tilpasse og udvide bygningen i takt med at behovene ændre sig.
 
Et andet vigtigt aspekt, som vi lægger stor vægt på, er selve designet og arkitekturen af bygningen, som skal passe til virksomhedens image og omgivelserne. Det rigtige byggeri er et godt visitkort og vil sikre dig yderligere succes.
 
I dagligdagen vil du og dine medarbejdere kunne glæde sig over skræddersyede løsninger, som smarte portløsninger, læsseramper og intelligent lysstyring.  Kort byggetid og lave vedligeholdsomkostninger afrunder vort tilbud.
 
Ring til os og tal med en af vore kompetente medarbejdere eller brug vores kontaktformular.

Salgskontor

Koncepthal A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted

+45 30958076
.

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top