Nybyggeri fra A til Z

Hos KONCEPTHAL har vi mange års erfaring og ekspertise i byggebranchen. Vi har en lang række forskellige kompetencer i vores virksomhed og kan påtage os ansvaret for både projektering, koordinering og udførelse af opgaven som totalentreprenør i forbindelse med nybyggeri.
 
Vi råder over egne ingeniører og håndværkere, og vi står gerne for hele dit byggeri. Vi har både tømrer og murer, så vi kan løse de fleste opgaver til en fair pris. Vi foretager også renoveringsopgaver og nedrivning af eksisterende bygninger.
 
Vi er dygtige til vores arbejde og til at drive vores forretning. Hvilket også er en af grundene til, at vi selv gennem krisetiden, har klaret os rigtigt godt i en svær branche og til at kunderne kan have tillid til os, når det kommer til processtyring af byggeprojekter. Vores omdrejningspunkt er vores kunders ønsker, og vi søger for en god dialog gennem hele byggeprocessen.
 
Vores målsætning har i årtier været at forenkle byggeprocesser og udvikle nye koncepter, som gør det muligt at tilbyde kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Takket være en kvalitetssikret præfabrikation og udvikling af nye unikke byggetekniske løsninger, har vi udfordret, og fortsætter med at udfordre, konventionelle metoder i branchen. 

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for nybyggeri. 

Salgskontor

Koncepthal A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted

+45 30958076
.

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top