Rådgivning kan hjælpe til den rigtige løsning

Det kan betale sig at gøre arbejdet ordentligt fra starten, da fejl og mangler er langt dyrere at udbedre, hvis de får lov at udvikle sig. Bygherrerådgivningen er ikke ens fra sag til sag, da det er meget forskelligt hvad bygherrer har brug for af assistance.
 
Arkitektrådgivning - Fra idé til færdig bygning
Vi råder over en enestående kombination af kompetencer indenfor analyse, planlægning, projektering og processtyring samlet i et hus. Vi kan tilbyde en samlet ydelse, hvor vi den ene ende starter med indledende analyser og den anden ende slutter med en færdig bygning klar til overdragelse. Vores rådgiverteam består af kompetente og erfarne medarbejdere der dækker alle arkitektfaglige områder, og vi kan opstille specialiserede projektgrupper, der dækker alle planlægnings- og byggeprocesfaser.

Bygherrerådgivning
Der er store penge at spare ved at gøre forarbejdet ordentligt og vores medarbejdere er specialuddannet i bygherrerådgivning og kan derfor hjælpe dig til det bedste resultat og også til et bedre samlet tilbud. Dermed er vor rådgivning både med til at sikre din investering, det bedste resultat, og den bedste pris.
 
Kontakt os
Kontakt os for en snak med en erfaren bygherrerådgiver. I en uforpligtende dialog kan vi afdække udfordringer og muligheder.

Salgskontor

Koncepthal A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted

+45 30958076
.

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top